Monday, October 15, 2012

Caprita vecinului

Inteleg curiozitatea si o respect la ceilalti si la mine atat timp cat nu trece catre intruziune...
Inteleg dorinta de cunoastere justificata si o respect la ceilalti si la mine.
Inteleg nevoia de a sti aspecte pe care cei la care se refera acestea nu doresc sa se afle si nu o respect...
Nu respect tendinta de a te uita in curtea vecinului doar pentru ca are o capra. Capra ai si tu :)) (sau poate ai avut !).
Nu respect judecatile emise pe zvonuri si rautatile izvorate din frustrare.
As respecta admiratia in raport cu "capra vecinului" si dorinta de a comunica cu acesta pentru a ne creste "caprele" cat mai bine sau pentru a afla cum a facut el ca animalul sau sa traiasca!!!
Fiecare are dreptul la o opinie in raport cu "caprita" zarita, poate, involuntar (:))) prin gard dar poate ca si "capra" are dreptul la intimitate!!! Ce sa mai zic de "vecin"!
In concluzie, banuiesc ca va fi nevoie sa le explic de multe ori "vecinilor" ca daca ei nu mai au capra, este doar responsabilitatea lor iar cunoasterea unor detalii in legatura cu animalul meu i-ar putea ajuta in a-si creste eficient viitoarea achizitie ...si cam atat. Faptul ca isi hranesc Ego-ul cu problemele digestive (sau de orice alt fel) ale caprei altuia nu le va tine "de foame" decat putin timp...Apoi vor observa un alt "vecin", cu o alta "capra"...In tot acest timp, "foamea" va creste iar "curtile" lor va ramane tot goale....
Ma gandesc acum sa fac  cadou cate o "caprita" fiecarui "vecin"...As respecta dorinta lor de a o creste, chiar daca au primit-o...

No comments:

Post a Comment